מקרוני וגבינה אפויים
אם יש לך חמאה, גבינת צ'דר חדה, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה אפויים, ו מקרוני וגבינה אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהתרככו מעט, כ -6 דקות. שמור 1/2 כוס מים לבישול, ולאחר מכן לנקז את הפסטה ולשטוף מתחת למים קרים.
בינתיים, להמיס 4 כפות חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
לטאטא בקמח, אבקת חרדל, רוטב ווסטרשייר, רוטב חריף וקיין ומבשל, לטאטא, עד לתערובת חלקה מעט זהוב, על 2 דקות.
לטאטא בחלב ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד שהרוטב מתחיל לרתוח ולעבות, כ 5 דקות. מערבבים את havarti וכל אבל 1 כוס כל אחד צ ' דר וגבינה אמריקנית; לבשל, ערבוב, עד הגבינה פשוט נמס, על 1 יותר דקה. מערבבים את הפסטה, מוסיפים את מי הפסטה השמורים לפי הצורך כדי להכין רוטב שמנת. מתבלים במלח.
צחצח צלחת אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם חמאה מומסת.
מורחים את תערובת הפסטה בצלחת. ממיסים את 4 כפות הנותרים חמאה בקערה במיקרוגל; מערבבים את הקרקרים הכתושים ופרמזן.
מפזרים את גבינת הצ ' דר השמורה והגבינה האמריקאית באופן שווה על הפסטה, ואז מפזרים את תערובת הקרקר על גבי. מכסים בנייר אלומיניום ואופים עד מחומם דרך, כ 25 דקות.
הסר את נייר הכסף; להמשיך לאפות עד השחמה תוססת, על 20 דקות נוספות.
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.