מקרוני וגבינה אפויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני וגבינה אפוי. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 461 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צ'דר חד, פירורי לחם panko, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה אפויים, ו מקרוני וגבינה אפויים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים לבשל את הפסטה אל דנטה.
בזמן שהפסטה מתבשלת, בסיר נפרד, ממיסים את החמאה.
להקציף בקמח וחרדל ולשמור אותו נע במשך כחמש דקות. ודא שזה ללא גושים. מערבבים בחלב, בצל, עלה דפנה ופפריקה. מבשלים במשך עשר דקות ולהסיר את עלה דפנה.
מזג בביצה. מערבבים 3/4 של הגבינה. מתבלים במלח ופלפל. מקפלים את המקרוני לתוך התערובת ויוצקים לתוך תבשיל 2 ליטר. למעלה עם שאריות גבינה.
ממיסים את החמאה במחבת מטוגנת וזורקים את פירורי הלחם למעיל. מעל המקרוני עם פירורי הלחם.
הסר מהתנור ומנוחה במשך חמש דקות לפני ההגשה.
זכור לשמור שאריות למקרוני וגבינה מטוגנים.