מקרוני וגבינה אפויים
עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה אפויים, ו מקרוני וגבינה אפויים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים לבשל את הפסטה אל דנטה.
בזמן שהפסטה מתבשלת, בסיר נפרד, ממיסים את החמאה.
להקציף בקמח וחרדל ולשמור אותו נע במשך כחמש דקות. ודא שזה ללא גושים. מערבבים בחלב, בצל, עלה דפנה ופפריקה. מבשלים במשך עשר דקות ולהסיר את עלה דפנה.
מזג בביצה. מערבבים 3/4 של הגבינה. מתבלים במלח ופלפל. מקפלים את המקרוני לתוך התערובת ויוצקים לתוך תבשיל 2 ליטר. למעלה עם שאריות גבינה.
ממיסים את החמאה במחבת מטוגנת וזורקים את פירורי הלחם למעיל. מעל המקרוני עם פירורי הלחם.
הסר מהתנור ומנוחה במשך חמש דקות לפני ההגשה.
זכור לשמור שאריות למקרוני וגבינה מטוגנים.