מקרוני וגבינה אפויים של השף ג'ו
מקרוני וגבינה אפויים של השף ג'ו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 543 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 5 אוהדים. אם יש לכם פרמזן, צ'דר חד, פלפל קאיין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. נסו מקרוני וגבינה של השף ג'ון, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא אוכל נוחות שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את המקרוני והגבינה הארוזים מראש בחנות, ו מקרוני ללא גלוטן של השף איימי עם רוטב גבינה ללא חלב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את המקרוני ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם עד שהוא כמעט רך, 10 עד 12 דקות.
מסננים, שוטפים במים קרים ומניחים בצד.
בקערה גדולה מקציפים את הביצים עם החלב, 1/4 כוס חמאה מומסת, פלפל הקאיין וכפית מלח.
מכניסים חצי מקרוני לתוך תבשיל 2 ליטר חמאה העליון עם חצי גבינת צ ' דר. חזור.
יוצקים את תערובת החלב על המקרוני והגבינה.
בקערה קטנה מערבבים את פירורי הלחם עם הפפריקה, החמאה שנותרה והפרמזן.
מפזרים את תערובת פירורי הלחם מעל המקרוני ואופים עד שהם חומים ומבעבעים, 40 עד 45 דקות.