מקרוני וגבינה בקפיטריה
מקרוני וגבינה בקפיטריה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 513 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם רוטב פלפל, חלב, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז תבשיל קדרה 2 ליטר.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים מקרוני ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מחממים את החלב בסיר קטן. מערבבים חרדל, רוטב ווסטרשייר, מלח, ורוטב חם. תניח בצד.
מערבבים 1 1/2 כפות חמאה ו 3 כוסות גבינה לתוך מקרוני מנוקז.
יוצקים את תערובת החלב החמה על הגבינה והמקרוני.
מעבירים לתבנית אפייה מוכנה.
מפזרים הנותרים 1/2 כוס צ ' דר על גבי.
מערבבים את פירורי הלחם עם החמאה המומסת, ומתפשטים על החלק העליון.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, ולאחר מכן במקום מתחת לגריל במשך 1 עד 2 דקות.