לך לחנות ותביא גבינה מגבינת ג'ק, פלפל חריף, גבינת קולבי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כדי להפוך את קרוטונים, להמס את החמאה במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את קוביות הלחם וטוסט עד לזהב קל, 4 עד 6 דקות.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
כדי להכין את הפסטה, חמאה התחתון הצדדים של צלחת תבשיל 9 x 13 אינץ'. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. בקערה בינונית, לזרוק יחד את צ 'דר, קולבי, וגבינות ג' ק.
כדי להפוך את פודינג, בקערה גדולה, לטאטא בין תוספות, לערבב יחד את הקמח, מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין, חרדל, אגוז מוסקט, שמנת חמוצה, ביצה, בצל, שמנת כבדה, וחצי וחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)