לך לחנות ותביא גבינה מגבינת ג'ק, פלפל חריף, גבינת קולבי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כדי להפוך את קרוטונים, להמס את החמאה במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוסיפים את קוביות הלחם וטוסט עד לזהב קל, 4 עד 6 דקות.
כדי להכין את הפסטה, חמאה התחתון הצדדים של צלחת תבשיל 9 x 13 אינץ'. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. בקערה בינונית, לזרוק יחד את צ 'דר, קולבי, וגבינות ג' ק.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
ויניגרט ורז'וס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים את הפסטה המבושלת בקערה גדולה ומוסיפים שני שליש מהגבינה המעורבת. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
7
כדי להפוך את פודינג, בקערה גדולה, לטאטא בין תוספות, לערבב יחד את הקמח, מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין, חרדל, אגוז מוסקט, שמנת חמוצה, ביצה, בצל, שמנת כבדה, וחצי וחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכריות מצילות חיים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ועוד 2 כפות מי קרח
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וס
8
יוצקים את פודינג מעל תערובת פסטה לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
מתכון לפיצוצ'רי
9
יוצקים את תערובת המקרוני לתוך צלחת אפייה מוכנה. מכסים עם תערובת הגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
10
אופים חשופים עד שהגבינה כמעט מוכנה והחלק העליון רק מתחיל להשחים, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הסר מהתנור ומפזרים את קרוטונים מעל. להחזיר את המנה לתנור ואופים עד חום זהוב, על 10 דקות יותר.