זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה חריפים, ו אריסה פיקנטית מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
בקערה גדולה, לזרוק יחד את הפסטה עם קוביות הגבינה ויוצקים לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין, חרדל יבש, אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אבקת חרדל
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
קיצור טבעי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מוסיפים את השמנת החמוצה, ביצה, שמנת כבדה, חצי וחצי ובצל.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)