מקרוני וגבינה לבנה
מקרוני וגבינה לבנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 776 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו שום, עשבי תיבול, פסטה cavatappi, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו פיצה פטריות עם גבינת הברטי, עשבי תיבול טריים ושמן כמהין לבן, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו מקרוני וגבינה טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים חמאה לסיר על חום בינוני-גבוה.
מטגנים את הבצלים והשום עד שהם הופכים מעט חומים.
מוסיפים את הקמח ומקציפים יחד במשך 3 דקות כדי להפוך את רביכה בלונדינית.
לטאטא את החלב ולהביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן כדי למנוע את הנביכה מלהישרף. מבשלים כ 10 דקות או עד roux מומס לחלוטין ואתה כבר לא יכול לטעום את הקמח.
מוסיפים את הפסטה ומערבבים עד חם.
מוסיף את עשבי תיבול טריים, שמן כמהין, וחצי של פרמזן ומערבבים עד מומס. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. שים את כל החומרים לתוך צלחת אטומה ומפזרים את פירורי הגבינה והלחם הנותרים על גבי באופן שווה.
מקום תחת broiler עד העליון הופך חום זהוב.