מקרוני וגבינה לוריין.
אולי לוריין המקרוני עם הגבינה היא המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1134 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את גרוייר, יין, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים מים לפסטה, מים מלוחים ומבשלים פסטה לאל דנטה.
בעוד מי פסטה מגיע לרתיחה, חום שמן זית כתית, 1 סיבוב של המחבת, במחבת עמוקה מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן חם, מוסיפים בייקון ופריך, 5 עד 6 דקות.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
מוסיפים בצל ומבשלים 10 דקות עד רך ומתחיל לקרמל.
מוסיפים יין ומבשלים, 1 דקה.
בעוד בצל לבשל, לחמם סיר רוטב על אש בינונית.
מוסיפים חמאה, ממיסים ומקציפים בקמח. מבשלים 1 דקה ואז מקציפים במלאי וחלב ומביאים לבועה. לעבות כמה דקות ואז מתבלים במלח ופלפל. ממיסים בגבינה תוך ערבוב בתנועת איור-8 עם כף עץ.
מוסיפים אגוז מוסקט וחרדל ומתאימים מלח ופלפל.
מסננים פסטה, לזרוק עם בצל ומערבבים ברוטב גבינה למעיל. למעלה עם בייקון פריך ומגישים.