מקרוני וגבינה סטובטופ מהיר
המתכון מהיר מקרוני וגבינה Stovetop יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 20 דקות. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 829 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 728 אוהדים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך גבינת צ'דר, מקרוני מרפק, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה Stovetop, מקרוני וגבינה Stovetop, ו מקרוני וגבינה Stovetop.
הוראות
קערה בגודל בינוני, לערבב עמילן תירס עם גבינה מגוררת, כך הגבינה מצופה, להפריש. עמילן התירס יעזור לגבינה מלהפוך לחתולית מדי.
חום 2 ליטרים של מים עם כף מלח לרתיחה מתגלגלת בסיר עבה תחתית.
הוסף 2 כוסות מקרוני מרפק ופעל לפי הוראות זמן הבישול על החבילה, מינוס כ 2 דקות. (אם המקרוני שלך לא מגיע עם הוראות, להתחיל לבדוק ב 7 דקות).
מבשלים עד אל דנטה-מבושל דרך, אבל עדיין מוצק מעט.
בעוד המקרוני הוא בישול, להכין את הרוטב: להמיס 2 כפות חמאה בסיר גדול על חום בינוני.
לטפטף לאט בחלב 1 1/4 כוסות, תוך לטאטא (כדי למנוע clumping) עד הרוטב הוא חלק.
מוסיפים לאט את הגבינה המגורדת, מקציפים עד חלקה. מערבבים במיץ לימון.
אם המקרוני עדיין לא מוכן, מנמיכים את החום לרמה גבוהה מספיק כדי לשמור על הרוטב חם.
מוסיפים את המקרוני והחזיר המבושלים לרוטב הגבינה. מערבבים לשלב. אל תתערבב יותר מדי.
מפזרים קצת פלפל שחור מגורד טרי.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Lambrusco, ריזלינג
Chenin Blanc, Lambrusco, ו Riesling הן אפשרויות נהדרות עבור מקרוני וגבינה. עם עשיר, גבינה מק & גבינה אתה רוצה לנקות את החיך עם משהו פריך חומצי. אנו ממליצים Chenin Blanc, Riesling, או Lambrusco יבש אם אתה במצב רוח אדום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא היקב של גפן בוש תקווה טובה Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc]()
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
Chenin הוא ענבים רב תכליתי מאוד, מסוגל לעשות יינות מצוינים בתחפושות שונות רבות, מן הקציר מאוחר יין קש כדי Chenin יבש קלאסי ואפילו Méthode Champenoise. דוגמה זו היא בלאן Chenin Blanc יבש להפליא תוסס, אינטנסיבי, פירותי ומאוזן להפליא. ניחוחות של תפוחים ירוקים ואפרסק לבן מזמינים את החיך העסיסי, אך מתוח. עומק פרי הוא מה שמבדיל את היין הזה. זה מראה התמדה רבה של טעם ורעננות כי להשתהות על החיך זמן רב לאחר היין נעלם. מאוד אישי, האופי של היין הזה עושה את זה לוויה מושלמת לימי קיץ חמים וערבים נעימים ארוכים.