מקרוני וגבינה עם פירורי חמאה
מקרוני וגבינה עם פירורי חמאה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1018 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מקרוני מרפק, גבינת קולבי, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו מקרוני וגבינה עם פירורי לחם שום, רגיל וצ'יפוטלה, ברוקולי קלוי עם פירורי לחם חמאה, ו תבשיל שרימפס קרמי עם פירורי חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
בנדיבות חמאה 2 ליטר רדוד צלחת אפייה. להמיס 3 כפות של החמאה בסיר גדול.
מוסיפים את הקמח ומבשלים על חום מתון במשך 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים את חצי וחצי ומבשלים מעל חום מתון, לטאטא כל הזמן עד מעובה, על 3 דקות.
מוסיפים חצי מהגבינות צ ' דר וקולבי ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד מומס. מערבבים בחרדל, אגוז מוסקט וקיין; מתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, לבשל את מקרוני המרפק בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
ניקוז טוב מאוד. תחזיר את המקרוני לסיר.
מוסיפים את רוטב הגבינה ואת הגבינה הנותרים ומערבבים עד בשילוב.
מורחים את המקרוני בתבנית אפייה מוכנה.
בקערת זכוכית קטנה, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה בתנור מיקרוגל.
מוסיפים את פירורי הלחם, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים עד לחלח באופן שווה.
מפזרים את פירורי החמאה על המקרוני ואופים במשך 45 דקות, או עד מבעבע וזהב על גבי.
בואו לעמוד במשך 15 דקות לפני ההגשה.
הפוך קדימה: המנה התאספו ניתן בקירור לילה. להביא לטמפרטורת החדר ואופים.