קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

מקרוני וגבינה עם פירורי חמאה

מקרוני וגבינה עם פירורי חמאה
מקרוני וגבינה עם פירורי חמאה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1018 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מקרוני מרפק, גבינת קולבי, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו מקרוני וגבינה עם פירורי לחם שום, רגיל וצ'יפוטלה, ברוקולי קלוי עם פירורי לחם חמאה, ו תבשיל שרימפס קרמי עם פירורי חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
בנדיבות חמאה 2 ליטר רדוד צלחת אפייה. להמיס 3 כפות של החמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים את הקמח ומבשלים על חום מתון במשך 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
4
מוסיפים את חצי וחצי ומבשלים מעל חום מתון, לטאטא כל הזמן עד מעובה, על 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מוסיפים חצי מהגבינות צ ' דר וקולבי ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד מומס. מערבבים בחרדל, אגוז מוסקט וקיין; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
6
בינתיים, לבשל את מקרוני המרפק בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מרפקמקרוני מרפק
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
ניקוז טוב מאוד. תחזיר את המקרוני לסיר.
מרכיבים שתצטרך
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיפים את רוטב הגבינה ואת הגבינה הנותרים ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
9
מורחים את המקרוני בתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
בקערת זכוכית קטנה, להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה בתנור מיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
מוסיפים את פירורי הלחם, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים עד לחלח באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
12
מפזרים את פירורי החמאה על המקרוני ואופים במשך 45 דקות, או עד מבעבע וזהב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
13
בואו לעמוד במשך 15 דקות לפני ההגשה.
14
הפוך קדימה: המנה התאספו ניתן בקירור לילה. להביא לטמפרטורת החדר ואופים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק