מקרוני וגבינה עם צ'יפוטלס
מקרוני וגבינה עם צ'יפוטלס עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גבינת צ'דר חדה, מלח, חרדל דיז' ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. , שהוא מוצק. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון, דופק עד פירורים גסים טופס למדוד 1/2 כוס; להפריש.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מניחים קמח בסיר גדול. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, תערובת ומבשלים במשך 2 דקות או עד עבה.
הסר מהחום; מערבבים ב 2 כפות פרמזן ואת 5 המרכיבים הבאים (2 כפות פרמזן דרך צ 'ילי צ' יפוטלה), תוך ערבוב עד גבינה נמסה.
מערבבים רוטב גבינה, פסטה, בצל ועגבניות בקערה.
כפית את התערובת לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
שלב 2 כפות שנותרו פרמזן ופירורי לחם; מפזרים על תערובת פסטה. מכסים ואופים ב 375 במשך 10 דקות. לחשוף ולאפות במשך 10 דקות נוספות או עד התערובת היא תוססת.
הערה: כדי לעשות קדימה, להרכיב תבשיל לפי ההוראות, אבל להפסיק לפני הוספת פירורי לחם לציפוי. מכסים ומקררים בין לילה.
בואו לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר; מפזרים פירורי לחם ציפוי, ואופים לפי ההוראות.