מקרוני וגבינה עם קוביות לחם שום
המתכון מקרוני וגבינה עם קוביות לחם שום יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 20 דקות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 26 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 651 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. ראש לחנות לאסוף פלפל, חרדל הקרקע, גבינה תהליך, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 34%. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה עם פירורי לחם שום, רגיל וצ'יפוטלה, מקרוני שום קלוי וגבינה, ו מקרוני שום קלוי וגבינה.
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה.
מסננים ומעבירים ל -13 אינץ ' משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה; מוסיפים חמאה מומסת וזורקים לציפוי.
במחבת גדולה הקפיצו שום בחמאה עד לריכוך.
מניחים קוביות לחם בקערה גדולה.
מזלפים תערובת חמאה ומפזרים מלח מתובל; לזרוק לציפוי.
באותה מחבת מטגנים בצל בחמאה עד שהוא רך.
מוסיפים שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים בהדרגה שמנת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מוסיפים את התהליך גבינה, סוכר, מלח מתובל, חרדל, רוטב פלפל ופלפל; מערבבים עד שהגבינה נמסה.
בקערה קטנה שלבו את הגבינות פונטינה, צ ' דר ושוויצרית.
מוסיפים 2 כוסות תערובת גבינה לרוטב; מערבבים עד להמסה.
יוצקים מעל פסטה; מערבבים לאיחוד.
מפזרים את תערובת הגבינה שנותרה. למעלה עם קוביות לחם, גבינת פרמזן ופפריקה.
אופים בחום של 350 30-35 דקות או עד שתוסס ולחם משחים קלות.
יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc
ניתן לשלב מקרוני וגבינה עם למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם אתה במצב רוח לאדום. אתה יכול לנסות פרונטו למברוסקו סקו. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
![פרונטו למברוסקו סקו]()
פרונטו למברוסקו סקו
צבע סגול ארגמן. ניחוחות עשירים עם איריס סגול, ציפורן וליקריץ. בעל גוף בינוני, יבש (סקו), ריכוז מעולה, גימור עשיר, פירות בשפע, יבש. יין זה מציע מורכבות ועושר בחיך.