מקרוני וגבינה עם רוטב סטובטופ
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך גבינת מונטריי ג'ק, גבינת צ' דר חדה, מלח שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה עם רוטב סטובטופ, מקרוני וגבינה עם רוטב סטובטופ, ו סטובטופ מקרוני וגבינה עם נקניק הודו.
הוראות
מחממים סיר nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף נקניק; לטגן 4 דקות או עד השחמה.
מערבבים חלב וקמח בקערה קטנה, מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלב למחבת; מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית חום בינוני. מערבבים בגבינות, אבקת בצל, ומלח שום; לבשל 3 דקות או עד גבינות להמס, ערבוב כל הזמן. מערבבים בפסטה.
מקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה.