מקרוני וגבינה צ'דר
גשו לסופר וקנו מלח, פלפל קאיין טחון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, צ'דר מעושן וגבינה כחולה בריסקט מקרוני וגבינה, ו מקרוני וגבינה בייקון צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת בינונית ועמוקה מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן וחמאה. כאשר חמאה נמסה לתוך השמן, מוסיפים קמח ולשלב. לבשל בעדינות, לטאטא קמח וחמאה יחד, עד חלקה וקמח הייתה הזדמנות לבשל, על 3 דקות. מוסיפים לאט חלב וממשיכים להקציף. בעדינות להביא חלב לבועה תוך ערבוב לעתים קרובות. אפשר לחלב להתעבות קצת, ואז מערבבים 2 כוסות גבינת צ ' דר גרוסה קומץ בכל פעם. רוטב העונה עם אגוז מוסקט וקיין. תטעם ותוסיף קצת מלח, אם תרצה.
מוסיפים פסטה מבושלת לרוטב ומעיל לחלוטין על ידי התהפכות ושוב ברוטב הגבינה.
מעבירים לתבנית אפייה ולמעלה עם שאריות גבינה.
מניחים צלחת אפייה תחת מטלית חמה ומשחימים את גבינת הצ ' דר למעלה.