מקרוני וגבינה רזה
מקרוני וגבינה רזה הוא צמחוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, מרפק מקרוני, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי רזה אפוי מקרוני וגבינה, ברוקולי רזה אפוי מקרוני וגבינה, ו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות.
הוראות
בסיר 3 ליטר, לבשל ולנקז מקרוני לפי הוראות החבילה. חזור לסיר; לכסות כדי להתחמם.
בינתיים, לחמם תנור 177°. Spray 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. בסיר 2 ליטר, מערבבים חלב, קמח, חרדל, מלח, פלפל שחור ופלפל אדום עם מקצף תיל עד חלקה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד תערובת רותחים מתעבה.
הסר מהחום. מערבבים בגבינה עד מומס.
מוסיפים רוטב גבינה למקרוני מבושל; מערבבים היטב. כפית לתבנית אפייה.
אופים 20 עד 25 דקות או עד הקצוות תוססים.