מקרוני וגבינה של פאולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מק וגבינה של פאולה. מנה אחת מכילה 557 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם חמאה, קמח, מלח ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F. לרסס צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
ניקוז. בקערה קטנה, לשלב את הפנקו והפטרוזיליה. תניח בצד.
בסיר גדול מעל חום בינוני, להמס את החמאה.
מוסיף את הקמח, ערבוב כל הזמן עם מקצף. בהדרגה להוסיף את החלב, ערבוב כל הזמן עד חלקה.
מוסיפים את הגבינה, ערבוב כל הזמן עד עבה וקרם.
מוסיף את המקרוני, עגבניות, בזיליקום ומלח. כפית לתוך צלחת אפייה מוכנה. למעלה עם תערובת panko שמורות.
אופים עד מוזהב תוסס, כ -25 דקות.