מקרוני וגבינה שמנת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מקרוני וגבינה שמנת. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 754 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינת תהליך, מקרוני מרפק, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה מוצק. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא אוכל נוחות שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את המקרוני והגבינה הארוזים מראש בחנות, מקרוני שמנת וגבינה, ו מקרוני וגבינה שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים מקרוני לפי הוראות החבילה. בינתיים, בסיר גדול, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מנמיכים את האש; מערבבים פנימה את השמנת החמוצה, מעבדים גבינה, גבינת פרמזן, מלח, חרדל ופלפל עד להמסת הגבינה.
מסננים מקרוני; לזרוק עם גבינת צ ' דר.
מעבירים ל -3 קוט משומן. תבנית אפייה. מערבבים ברוטב שמנת.
אופים, ללא כיסוי, ב 350 ל 35-40 דקות או עד חום זהוב מבעבע.