מקרוני וגבינה תוצרת בית
מקרוני וגבינה תוצרת בית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח, חרדל דיז'ון, מקרוני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1121 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו מקרוני וגבינה בבית.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה מקרוני ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בסיר 3 ליטר מעל חום בינוני, להמיס חמאה ומערבבים בקמח. מבשלים כ 1 דקה, עד חלקה מבעבע; ערבוב מדי פעם.
מערבבים בחלב, גבינת שמנת, מלח, פלפל וחרדל דיז ' ון. המשך לבשל עד שהרוטב יתעבה.
מוסיפים מקרוני מבושל וגבינת צ ' דר.
יוצקים לתוך 2 תבשיל קדרה. בקערה קטנה לערבב יחד פירורי לחם, חמאה ופטרוזיליה; להפיץ על מקרוני וגבינה.
אופים במשך 15 עד 20 דקות או עד חום זהוב מחומם דרך.