קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות10
ציון בריאות10
מגזין

מקרוני וחציל

מקרוני וחציל
לך לחנות ותביא את פרסיטלי, שיני שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: מקרוני וחציל, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה.

הוראות

1
חותכים חצילים לאורכו לתוך 20 (1/4 אינץ ' עבה) פרוסות בסך הכל עם סכין משונן ארוך ולהעביר למסננת. לזרוק עם 2 כפות מלח ים, ואז לתת לנקז 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
בעוד חציל מנקז, חום 2 כפות שמן בסיר כבד 4-5 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז בצל sauté ושום, ערבוב, עד הזהב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים עגבניות עם המיץ שלהם הנותרים 1/2 כפית מלח ים, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, 20 עד 25 דקות. מערבבים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
4
בעדינות לסחוט חצילים כדי להסיר לחות עודפת (זה עוזר להפחית כל טעם מריר) ו לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
5
חום שמן אינץ 1/4 (כ 2 כוסות) במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד שהוא רושם 182° על מדחום, ואז מטגנים חצילים בקבוצות 4, מתהפך פעם עם מלקחיים, עד הזהב, כ 4 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מעבירים עם מלקחיים למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה, ולאחר מכן לנקז במסננת ולשטוף מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מסננים היטב לזרוק פסטה עם 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
דַק-דַק-
9
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מורחים 1/2 כוס רוטב עגבניות בתחתית של זכוכית 13 על ידי 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
11
קו 5 גדילי פסטה מקבילים זה לזה על משטח עבודה לחתוך לרוחב לשלישים. שים 1 פרוסת חצילים מטוגנים על משטח עבודה וערימה לחתוך פסטה (15 חתיכות) על פני קצה 1 של פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
12
מגלגלים חצילים, משאירים קצוות של פסטה חשופים, ומעבירים לתבנית אפייה, צד התפר למטה. הפוך יותר לחמניות באותו אופן עם הנותרים חצילים ופסטה, העברה לצלחת (לחמניות יתאימו בנוחות). כפית נותרת רוטב על חצילים, ולאחר מכן לכסות צלחת רופפת עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
אופים עד לחמניות מחוממות דרך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
* רוטב עגבניות, ללא בזיליקום, ניתן לעשות 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מערבבים בזיליקום לפני שתמשיך.* כדי לקחת את הטמפרטורה של כמות רדודה של שמן, לשים את הנורה במחבת ולהפוך מדחום עם הפנים כלפי מטה, נח בקצה השני נגד שולי המחבת. בדוק טמפרטורה לעתים קרובות.* צלחת ניתן להרכיב (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה (בזיליקום עשוי discolor). להביא לטמפרטורת החדר כדי לאפות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי