מקרוני וחציל
לך לחנות ותביא את פרסיטלי, שיני שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: מקרוני וחציל, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה.
הוראות
חותכים חצילים לאורכו לתוך 20 (1/4 אינץ ' עבה) פרוסות בסך הכל עם סכין משונן ארוך ולהעביר למסננת. לזרוק עם 2 כפות מלח ים, ואז לתת לנקז 1 שעה.
בעוד חציל מנקז, חום 2 כפות שמן בסיר כבד 4-5 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז בצל sauté ושום, ערבוב, עד הזהב, על 6 דקות.
מוסיפים עגבניות עם המיץ שלהם הנותרים 1/2 כפית מלח ים, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, 20 עד 25 דקות. מערבבים בזיליקום.
בעדינות לסחוט חצילים כדי להסיר לחות עודפת (זה עוזר להפחית כל טעם מריר) ו לטפוח יבש.
חום שמן אינץ 1/4 (כ 2 כוסות) במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד שהוא רושם 182° על מדחום, ואז מטגנים חצילים בקבוצות 4, מתהפך פעם עם מלקחיים, עד הזהב, כ 4 דקות לכל אצווה.
מעבירים עם מלקחיים למגבות נייר לניקוז.
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה, ולאחר מכן לנקז במסננת ולשטוף מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל.
מסננים היטב לזרוק פסטה עם 1 כף שמן.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
מורחים 1/2 כוס רוטב עגבניות בתחתית של זכוכית 13 על ידי 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה.
קו 5 גדילי פסטה מקבילים זה לזה על משטח עבודה לחתוך לרוחב לשלישים. שים 1 פרוסת חצילים מטוגנים על משטח עבודה וערימה לחתוך פסטה (15 חתיכות) על פני קצה 1 של פרוסה.
מגלגלים חצילים, משאירים קצוות של פסטה חשופים, ומעבירים לתבנית אפייה, צד התפר למטה. הפוך יותר לחמניות באותו אופן עם הנותרים חצילים ופסטה, העברה לצלחת (לחמניות יתאימו בנוחות). כפית נותרת רוטב על חצילים, ולאחר מכן לכסות צלחת רופפת עם נייר כסף.
אופים עד לחמניות מחוממות דרך, כ 15 דקות.
* רוטב עגבניות, ללא בזיליקום, ניתן לעשות 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מערבבים בזיליקום לפני שתמשיך.* כדי לקחת את הטמפרטורה של כמות רדודה של שמן, לשים את הנורה במחבת ולהפוך מדחום עם הפנים כלפי מטה, נח בקצה השני נגד שולי המחבת. בדוק טמפרטורה לעתים קרובות.* צלחת ניתן להרכיב (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה (בזיליקום עשוי discolor). להביא לטמפרטורת החדר כדי לאפות.