מקרוני טבעוני ומרק" גבינה"
מקרוני טבעוני ומרק "גבינה" יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 234 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם שמן זית, פסטה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה טבעוני, ו מקרוני וגבינה טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול או תנור הולנדי מעל בינוני נמוך, לשלב את המרגרינה או שמן, בצל וסלרי.
מטגנים עד הבצל והסלרי הם זהובים, על 5 דקות.
מוסיפים את השעועית, המים, קוביית מרק, תיבול ללא מלח, אבקת חרדל ושמיר. מביאים לרתיחה, ואז מכסים ומפחיתים את החום לרתיחה במשך 20 דקות.בינתיים, להביא סיר בינוני של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, כ 6 עד 7 דקות.
לנקז ולהניח בצד.כאשר המרק רותח, מוסיפים את חלב האורז והגבינה.
חום, ערבוב כל הזמן, עד הגבינה נמסה.
להעביר את המרק, בקבוצות במידת הצורך, לבלנדר. מחית עד חלקה מאוד.תחזיר את המרק לסיר. אם תרצה, המרק יכול להיות דליל עם חלב אורז נוסף.
מוסיף את האפונה ופסטה מבושלת, ולאחר מכן להמשיך לבשל על אש נמוכה מאוד עד חם. מתבלים במלח ופלפל.