מקרוני טבעוני ומרק "גבינה" יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 234 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם שמן זית, פסטה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני וגבינה טבעוני, ו מקרוני וגבינה טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול או תנור הולנדי מעל בינוני נמוך, לשלב את המרגרינה או שמן, בצל וסלרי.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את השעועית, המים, קוביית מרק, תיבול ללא מלח, אבקת חרדל ושמיר. מביאים לרתיחה, ואז מכסים ומפחיתים את החום לרתיחה במשך 20 דקות.בינתיים, להביא סיר בינוני של מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
קוביית מרק
למרקם חלק וניתן למריחה
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, כ 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
5
לנקז ולהניח בצד.כאשר המרק רותח, מוסיפים את חלב האורז והגבינה.