מקרוני מקדמיה שוקולד
ניתן להכין את מקרוני מקדמיה שוקולד המתכון בסביבות 35 דקות. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 151 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אגוזי מקדמיה, קוקוס, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 15%, וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מקרוני מקדמיה, מקרוני מקדמיה משולשים, ו מקרוני שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס. בקערה גדולה מערבבים את ששת המרכיבים הראשונים. מערבבים פנימה חלבונים, סירופ תירס ווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
זרוק על ידי כפות מעוגלות 2 אינץ'. מלבד על ניירות אפייה משומנים.
אופים 15-20 דקות או עד להתייצבות וייבוש למגע. מגניב על מחבתות 5 דקות.
הסר למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
טובלים את תחתית כל עוגיה בשוקולד מומס, ומאפשרים לעודף לטפטף.
מניחים על נייר שעווה; תן לעמוד עד להתייצבות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת למקרונים. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "