מקרוני מקסיקני וגבינה
מתכון זה מ טעם הבית דורש פפריקה, אבקת צ'ילי, מקרוני מרפק ומלח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 48%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מקרוני מקסיקני וגבינה, מקרוני מקסיקני וגבינה, ו מקרוני מקסיקני וגבינה.
הוראות
מבשלים מקרוני לפי הוראות החבילה. בינתיים, בסיר גדול, ממיסים חמאה. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מנמיכים את האש; מערבבים פנימה מיץ ליים. מערבבים פנימה 1-1 / 2 כוסות גבינת צ 'דר ו -1 כוס גבינת פלפל ג' ק עד להמסה.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את הג 'לפנו, אבקת הצ' ילי והמלח.
מסננים מקרוני; מוסיפים לרוטב גבינה וזורקים למעיל.
מעבירים ל-8 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת. למעלה עם הגבינות שנותרו; מפזרים פפריקה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 15-20 דקות או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc
מקרוני וגבינה עובדים ממש טוב עם למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם אתה במצב רוח לאדום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ונטוריני בלדיני מרצ ' ה מנודורי למברוסקו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
![ונטוריני בלדיני מרצ ' ה מנודורי למברוסקו]()
ונטוריני בלדיני מרצ ' ה מנודורי למברוסקו
תערובת הרמונית של זני למברוסקו מרני, מאסטרי, סלמינו וגרספרוסה, הגדלים על קרקעות חוליות חרסית. הענבים נקצרים בעשרת הימים הראשונים בספטמבר. שיטת צ ' ארמט קצרה. פירותי ומתובל בצורה נעימה, נזכר בבשמים סגולים פראיים ודובדבנים רכים עם ניחוח חריף עדין של ציפורן ופלפל. בעל גוף בינוני עם טאנין תוסס; מאוזן, טרי ומעודן מאוד. מוסמך אורגני.תערובת: 25% למברוסקו מרני, 25% למברוסקו מאסטרי, 25% למברוסקו סלמינו, 25% למברוסקו גראספרוסה