קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

מקרוני מקסיקני וגבינה

מקרוני מקסיקני וגבינה
מתכון זה מ טעם הבית דורש פפריקה, אבקת צ'ילי, מקרוני מרפק ומלח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 48%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מקרוני מקסיקני וגבינה, מקרוני מקסיקני וגבינה, ו מקרוני מקסיקני וגבינה.

הוראות

1
מבשלים מקרוני לפי הוראות החבילה. בינתיים, בסיר גדול, ממיסים חמאה. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מנמיכים את האש; מערבבים פנימה מיץ ליים. מערבבים פנימה 1-1 / 2 כוסות גבינת צ 'דר ו -1 כוס גבינת פלפל ג' ק עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה Pepperjackגבינה Pepperjack
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את הג 'לפנו, אבקת הצ' ילי והמלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
מסננים מקרוני; מוסיפים לרוטב גבינה וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
4
מעבירים ל-8 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת. למעלה עם הגבינות שנותרו; מפזרים פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 15-20 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד

יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc

מקרוני וגבינה עובדים ממש טוב עם למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם אתה במצב רוח לאדום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ונטוריני בלדיני מרצ ' ה מנודורי למברוסקו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
ונטוריני בלדיני מרצ ' ה מנודורי למברוסקו
ונטוריני בלדיני מרצ ' ה מנודורי למברוסקו
תערובת הרמונית של זני למברוסקו מרני, מאסטרי, סלמינו וגרספרוסה, הגדלים על קרקעות חוליות חרסית. הענבים נקצרים בעשרת הימים הראשונים בספטמבר. שיטת צ ' ארמט קצרה. פירותי ומתובל בצורה נעימה, נזכר בבשמים סגולים פראיים ודובדבנים רכים עם ניחוח חריף עדין של ציפורן ופלפל. בעל גוף בינוני עם טאנין תוסס; מאוזן, טרי ומעודן מאוד. מוסמך אורגני.תערובת: 25% למברוסקו מרני, 25% למברוסקו מאסטרי, 25% למברוסקו סלמינו, 25% למברוסקו גראספרוסה