מקרוני סלמון וגבינה
מקרוני סלמון וגבינה דורש כ 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 587 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לך לחם בן יום, חמאה, מקרוני מרפק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים במקרוני, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מעבירים לקערה גדולה. מערבבים את החמאה הריכה לתוך המקרוני.
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים את הבצל בשמן עד חום, כ 5 דקות. מערבבים את הסלמון ופירות ים תיבול ומבשלים עד התחמם, כ 5 דקות יותר.
הסר מהחום ושופכים את חומץ היין האדום למחבת ומניחים בצד להתקרר.
מערבבים יחד את גבינת הצ ' דר, ביצים, חלב וירקות בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את תערובת הסלמון, אפונה וגזר, ותירס; מערבבים. מערבבים במקרוני. מתבלים במלח ופלפל.
מורחים לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכנה.
טוסט הלחם לשבור לחתיכות קטנות.
מערבבים את הלחם הקלוי ואת גבינת פרמזן במעבד מזון; להתמזג עד קצוץ לפירורים.
אופים בתנור שחומם מראש עד מחומם דרך, כ 45 דקות. אפשר לקרר 15 עד 20 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.