מקרוני עם שלוש גבינות
זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את הביצה, התאדה חלב, קאיין, אגוז מוסקט, ומלח ופלפל שחור לטעום בקערה. לזרוק את הגבינות מגורדות בקערה נפרדת.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הכרובית ומבשלים עד כמעט מתפרק, על 7 דקות.
מעבירים עם כף מחוררת לקערה.
מוסיפים את הפסטה לאותו מים ומבשלים עד אל דנטה, כ -10 דקות.
ניקוז, הזמנת 1/4 כוס מים בישול. מחממים את המטגן.
מערבבים את תערובת הביצים ואת הגבינות המגורדות בסיר הריק ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד שהגבינות נמסות והרוטב מתחיל להתעבות.
הסר מהחום והוסף את הכרובית. מחית עם בלנדר טבילה עד חלקה ואור (אתה יכול גם להשתמש בבלנדר רגיל). מערבבים בחלק ממי הפסטה השמורים עד שמנת.
לזרוק את הפסטה ברוטב; העונה עם מלח ופלפל שחור.
העברה לתבשיל רדוד העליון עם פרוסות muenster. לצלות עד חום זהוב, כ 5 דקות.