מקרוני קוקוס טבולים בשוקולד
מקרוני קוקוס טבולים בשוקולד עשויים להיות רק הקינוח אותו אתם מחפשים. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 107 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, קוקוס קל, וניל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו שוקולד טבל מקרוני קוקוס, מקרוני קוקוס טבולים בשוקולד, ו שוקולד טבל מקרוני קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, עם מערבל חשמלי במהירות גבוהה, מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף. מקציפים וניל, סוכר וקמח עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים קוקוס.
זרוק בצק במנות של 1 כף, במרחק של כ -2 סנטימטרים זה מזה, על גבי ניירות אפייה 12 על 15 אינץ ' עם חמאה ומקומח או בישול.
אופים בתנור 325 עד שמקרונים מזהיבים, בערך 20 דקות; אם אופים יותר מתבנית אחת בכל פעם, החלף עמדות מחבת באמצע האפייה. בעזרת מרית רחבה העבירו מקרונים למתלים להתקררות מוחלטת.
בקערה חסינת חום המונחת מעל מחבת מים רותחים בקושי (תחתית הקערה לא אמורה לגעת במים), מערבבים חמאה ושוקולד לעיתים קרובות עד לקבלת תערובת חלקה, 5 דקות. החזיקו מקרון בקצה אחד וטבלו את הצד השני בשוקולד כדי לצפות חצי מהעוגיה. מנערים עודפי שוקולד. הניחו מקרון על תבנית מרופדת בנייר שעווה. חזור לטבול שארית. מצננים, לא מכוסים, עד שהשוקולד יציב, בערך 30 דקות.