מקרונים
Macarons עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 63 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קמח שקדים, מלח, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו מקרונים, עוגיות לימון, ו עוגיות אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלבונים ביצה לתוך קערת ערבוב מתכת לקרר בין לילה. למחרת, להביא חלבונים לטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל 280 מעלות F (138 מעלות C). קו אפיית גיליונות עם נייר קלף.
מקציפים סוכר וקמח שקדים בקערה. מקציפים את החלבונים ביצה עם מלח בקערת מתכת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד קצף, על 1 דקה; להגביר את המהירות גבוהה בהדרגה להכות בסוכר superfine, על 1 כף בכל פעם, עד החלבונים ביצה מבריק להחזיק פסגות נוקשות, 3 עד 5 יותר דקות.
בעדינות לקפל תערובת קמח שקדים לתוך חלבוני ביצה מוקצף עד משולב היטב; מרנג כפית לתוך מאפה גדול מצויד קצה 3/8 אינץ'.
צינור 1 אינץ דיסקים של מרנג על גיליונות אפייה מוכן, משאיר 2 אינץ ' של מקום בין עוגיות. הבלילה תתפשט. הרם את גליונות האפייה כמה סנטימטרים מעל משטח העבודה ופגע בהם קלות על משטח העבודה מספר פעמים כדי להסיר כל בועות אוויר מן העוגיות.
תן לעוגיות לעמוד בטמפרטורת החדר עד שהמשטחים המבריקים יהפכו עמומים וצורות עור דקות, כ -15 דקות.
מניחים את דפי האפייה בתנור שחומם מראש ואופים עם דלת התנור פתוחה מעט עד שמשטחי המקרונים יבשים לחלוטין, כ-15 דקות.
תן לעוגיות להתקרר לחלוטין על תבנית אפייה לפני קילוף נייר קלף מהעוגיות.
מורחים חצי מהעוגיות עם כל מילוי רצוי, למעלה עם עוגיות שנותרו כדי להכין כריכים, ומקררים לפחות 2 שעות ללילה כדי לתת את העוגיות לרכך.