מקרונים לעוסים
מקרונים לעיסים דורשים בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וידידותי ל-Fodmap מגיש 12 ומחיר 11 סנט למנה . מנה אחת מכילה 73 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לך קוקוס, תמצית וניל, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה עובד היטב כקינוח לא יקר. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 11% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מקרון קוקוס לעוס , מקרון תפוז לעוס ומקרוני שוקולד לעוס קוקוס .
הוראות
בקערה קטנה מקציפים חלבונים, וניל ומלח במהירות בינונית עד שנוצרים קצף רך. מוסיפים סוכר בהדרגה, כף אחת בכל פעם, ומקציפים עד שנוצרים פסגות נוקשות. מקפלים פנימה קוקוס.
זרוק על גבי ניירות אפייה משומנים היטב בכפות המרוחקות 2 אינץ' זה מזה.
אופים ב-300 מעלות למשך 25 דקות או רק עד להזהבה. הוצא מיד לרשתות.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי למקרונים. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.