קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

מקרונים צרפתיים עם גנאש שוקולד מריר

מקרונים צרפתיים עם גנאש שוקולד מריר
מקרונים צרפתיים עם גנאש שוקולד מריר-מתוק עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שוקולד אפייה למחצה, סוכר מגורען, אבקת סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מקרונים צרפתיים עם גנאש שוקולד מריר, אוכמניות מקרונים צרפתיים עם שוקולד לבן קוקוס גנאש, ו עוגיות שוקולד צרפתי עם שוקולד גנאש.

הוראות

1
למלא קערה קטנה חצי מלא עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים חלבונים ביצה בכוס פודינג או קערה קטנה אחרת; במקום קערה של מים, לוודא מים לא להיכנס חלבונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בואו לעמוד על 3 דקות או עד חלבוני ביצה להגיע 24°. Line 2 יריעות עוגיות עם נייר קלף בישול או מחצלות אפייה סיליקון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
בבלנדר, מניחים שקדים ו 1/4 כוס אבקת סוכר. מכסים; להתמזג במהירות גבוהה 1 עד 2 דקות, גירוד הצדדים מדי פעם, או עד שקדים הם הקרקע דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מניחים מסננת מעל קערה בינונית. באמצעות מרית גומי, לחץ תערובת שקדים דרך מסננת לקערה. החזר את כל השקדים שנותרו במסננת לבלנדר; הוסף 1/4 כוס של אבקת הסוכר הנותרת. מכסים; להתמזג במהירות גבוהה 1 עד 2 דקות, גירוד הצדדים מדי פעם, או עד שקדים הם הקרקע דק מאוד. לחץ על תערובת שקדים הנותרים 1 כוס אבקת סוכר דרך מסננת לתוך קערה; להפריש. השליכו את כל חלקי השקדים הגדולים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
בקערה אחרת, לנצח חלבונים ביצה, מלח וצבע מזון עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה רק עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות על מהירות גבוהה 1 עד 2 דקות או עד פסגות רכות טופס. באמצעות מרית גומי, לקפל כמחצית תערובת שקדים לתוך תערובת ביצה לבן עד משולב לחלוטין. מקפלים בתערובת שקדים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
הבלילה כפית לתוך שקית לקשט מצויד קצה רגיל 1/2 אינץ'. צינור הבלילה ב 20 (1 1/2 אינץ') מעגלים על כל גיליון עוגיות על 1 1/2 אינץ ' זה מזה. אם צמרות יש שיא, קצות אצבעות רטובות קלות על מגבת נייר לחה ולחץ למטה כדי לשטח. הקש על החלק התחתון של גיליון עוגיות על הדלפק כמה פעמים כדי לשטח עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
תנו לעמוד חשוף בטמפרטורת החדר 30 דקות כדי לאפשר קרום אור כדי ליצור על צמרות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
9
מחממים תנור ל-300F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
אופים מחבת אחת בכל פעם 17 עד 18 דקות או עד צמרות להיראות להגדיר. מגניב על מחבת על מדף קירור לפחות 10 דקות. עם טרנר פנקייק מתכת, להסיר עוגיות למתלה קירור.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
בכוס 2 כוס מדידה, קרם מיקרוגל וסירופ תירס נחשפו על 1 דקה גבוהה. מערבבים שוקולד וחמאה עד שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
12
בואו לעמוד כ -30 דקות. מכסים; מקררים כ -30 דקות או עד הפצת עקביות.
13
עבור כל עוגיית כריך, להפיץ על 1 כפית גנאש על הקצה התחתון של 1 עוגייה. למעלה עם עוגייה שנייה. אחסן היטב.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים