מקרל בגריל עם עגבניות, שומר, צלפים
מקרל בגריל עם עגבניות, שומר, צלפים דורש בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך עגבניות, שמן זית, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מקרל בגריל עם עגבניות, שומר, צלפים, מקרל בגריל עם ריבת עגבניות מתובלת, ו מקרל בגריל עם צלף סיציליאני-סלסה עגבניות.
הוראות
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בינתיים, לצחצח את העגבניות ושומר בכל רחבי עם חצי שמן זית הנמדד ואת העונה עם מלח ופלפל; להפריש.כאשר הגריל מוכן, מניחים את העגבניות והשומר על הגריל ומבשלים חשפו עד סימני גריל טופס, על 3 עד 4 דקות. הפוך את הירקות ומבשל עד סימני גריל מופיעים בצד השני, על 3 עד 4 דקות יותר.
הסר ללוח חיתוך.כאשר הירקות הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך ולהשליך את הליבות מן השומר. קוצצים גם את השומר וגם את העגבניות לחתיכות 1-1 / 2 אינץ ' ומניחים בסיר בינוני.
מוסיפים את מרק הדגים או מיץ צדפות, שום, זעפרן ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד הירקות התרככו, כ 20 דקות. תתחמם בזמן שאתה צולה את הדג. (אם אתה משתמש במחבת גריל, השתמש בכמה שכבות של מגבת נייר כדי לנגב את המחבת נקייה לפני הצלייה הדג.)
מחממים את הגריל לגובה בינוני. לשפשף את הסורגים עם מגבת טבולה בשמן זית.ללטף את פילה מקרל יבש עם מגבות נייר.
מברישים את שני הצדדים עם שאר שמן הזית הנמדד ומתבלים בשני הצדדים במלח ופלפל.
מניחים את הפילה על העור בצד הגריל למטה ומבשלים עד סימני גריל מופיעים, על 2 עד 3 דקות. הפוך את הפילה עם מרית שטוחה ומבשל עד שסימני גריל מופיעים בצד השני והדגים מבושלים דרך, כ 2 דקות יותר.
הסר את הפילה לצלחת ואוהל עם נייר כסף.
מוסיפים את הפטרוזיליה לתערובת העגבניות-שומר החמה ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.מחלקים את תערובת עגבניות-שומר בין 4 צלחות הגשה מעובדות או קערות רדודות ומעל כל מנה עם מקרל. מעל הדג עם כ 1 כף של טפנד (יהיה לך כמה שנשאר), מפזרים את אוכמניות או צלפים, ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.