מקרל בגריל עם צלף סיציליאני-סלסה עגבניות
מקרל בגריל עם קלע סיציליאני-סלסה עגבניות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, אם יש לכם צלפים, שן שום, מקרל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סלמון בגריל עם עגבניות, מלפפון וסלסה צלפים, סלסה עגבניות-Caper, ו מקרל בגריל עם ריבת עגבניות מתובלת.
הוראות
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד למכרז, כ -20 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ולתת להתקרר מעט, ואז לחתוך לרבעים.
במחבת בינונית, מחממים את 3 כפות שמן.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על חום גבוה עד השחמה קלה כתמים, על 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד שתפוחי האדמה משוחים והשום פריך, בערך 3 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מחממים מחבת גריל. בקערה, לזרוק את העגבניות, צלפים ומיץ לימון; העונה עם מלח ופלפל.
מברישים את המקרל בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל על חום גבוה במשך 7 דקות, הופך פעם אחת, עד חרוך קל מבושל דרך.
מעבירים את הדג לצלחות ומעלה עם הסלסה.
מגישים את תפוחי האדמה לצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.