מקרל ספרדי Escabèche
ספרדית מקרל Escabèche יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 307 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, גזר, קורנית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 90% המנה הזו מעולה. נסו מקרל טבוע פטריות Escabeche, מקרל ספרדי אפוי, ו מקרל ספרדי עם שלושה רטבים (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מנדולינה, לחתוך את הגזר לרצועות דקות. במחבת קטנה, מחממים 1/4 כוס שמן זית.
מוסיפים את הגזר, שאלוט, עלי טימין, עלי דפנה ושום ומבשלים על אש מתונה עד שהירקות מתרככים, כ-6 דקות.
הסר מהחום. מערבבים בחומץ ומתבלים במלח ופלפל.
במחבת nonstick גדולה, חום 1/4 אינץ ' של שמן זית עד מנצנץ. מתבלים את פילה המקרל במלח ופלפל ומוסיפים אותם לעור המחבת למטה. מבשלים על חום גבוה עד העור הוא השחמה פריך, על 4 דקות. הפעל ומבשל את הפילה במשך 1 דקה יותר, עד כמעט מבושל דרך.
העברת פילה גדול, רדוד זכוכית או צלחת קרמיקה, צד העור למעלה. למעלה עם הירקות והמרינדה שלהם.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 3 שעות, מדי פעם בכפית המרינדה מעל.
השליכו את עלי הקורנית ואת עלי המפרץ. מסדרים את המקרל על צלחות כפית את הירקות ואת המרינדה שלהם על גבי. מנה עם ממרח הזיתים והגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס