מקרל ספרדי עם שלושה רטבים
מקרל ספרדי עם שלושה רטבים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 606 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קרם כבד, מים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו מקרל ספרדי עם Yuzu, ספרדית Mackerel Escabèche, ו מקרל ספרדי אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן של מים רותחים, לבשל את גרידת לימון במשך 1 דקה; לנקז. חזור 2 פעמים נוספות. בסיר, לשלב את גרידת לימון blanched עם מיץ לימון, סוכר ומים ומבשלים מעל חום מתון עד סירופי, על 8 דקות.
מוסיפים את המנגו ומבשלים 1 דקה. מערבבים ב קורנית לימון.
במעבד מזון מיני, דופק את עלי בזיליקום עם שמן זית, פרמזן, שום וצנוברים עד שנוצר רוטב. מתבלים את הפסטו במלח.
בסיר, מבשלים את השמנת על חום נמוך בינוני עד מופחת על ידי רבע, על 4 דקות.
מוסיף את טפנד ומבשל במשך 1 דקה. מתבלים קלות במלח.
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ. מתבלים את המקרל עם קאיין, מלח ופלפל.
מוסיף את הפילה למחבת, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה עד השחמה פריך, על 4 דקות. הפעל ומבשל רק עד הסוף, על 2 דקות יותר.
כפית את קרם הזית על 4 צלחות העליון עם המקרל. מנה את קונפי הלימון-מנגו על כל צלחת וכפית את הפסטו לצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.