קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

מקרל ספרדי עם שלושה רטבים

מקרל ספרדי עם שלושה רטבים
מקרל ספרדי עם שלושה רטבים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 606 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קרם כבד, מים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו מקרל ספרדי עם Yuzu, ספרדית Mackerel Escabèche, ו מקרל ספרדי אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן של מים רותחים, לבשל את גרידת לימון במשך 1 דקה; לנקז. חזור 2 פעמים נוספות. בסיר, לשלב את גרידת לימון blanched עם מיץ לימון, סוכר ומים ומבשלים מעל חום מתון עד סירופי, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את המנגו ומבשלים 1 דקה. מערבבים ב קורנית לימון.
מרכיבים שתצטרך
טימין לימוןטימין לימון
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
3
במעבד מזון מיני, דופק את עלי בזיליקום עם שמן זית, פרמזן, שום וצנוברים עד שנוצר רוטב. מתבלים את הפסטו במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
בסיר, מבשלים את השמנת על חום נמוך בינוני עד מופחת על ידי רבע, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מוסיף את טפנד ומבשל במשך 1 דקה. מתבלים קלות במלח.
מרכיבים שתצטרך
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ. מתבלים את המקרל עם קאיין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מקרלמקרל
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיף את הפילה למחבת, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה עד השחמה פריך, על 4 דקות. הפעל ומבשל רק עד הסוף, על 2 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
כפית את קרם הזית על 4 צלחות העליון עם המקרל. מנה את קונפי הלימון-מנגו על כל צלחת וכפית את הפסטו לצד.
מרכיבים שתצטרך
מקרלמקרל
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
9
הגישו מיד.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.