קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

מקרל צלוי במחבת עם בטטות

מקרל צלוי במחבת עם בטטות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מקרל קלוי במחבת עם בטטות. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 143 גרם חלבון 82 גרם של שומן, וסך הכל 1575 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לכם פילה מקרל על העור, בצל ירוק, בטטהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בטטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח בטטה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מקרל קלוי עם תפוחי אדמה ודלעת צהובה, מקרל מעושן, כרוב ותפוחי אדמה חדשים, ו בתנור קלוי פיקנטי-בטטות בטטות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים טריז בטטה על תבנית אפייה מעוטרת; טפטוף 1 כף. השמן נגמר. מתבלים בטוגראשי ובמלח. צלוי, פונה מדי פעם, עד השחמה ובישל דרך, כ -30 דקות. בינתיים, החום נשאר 1 כפית. שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני. פילה מקרל העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה מקרלפילה מקרל
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים בצד העור מחבת למטה, באמצעות מרית ללחוץ בעדינות על פילה כך העור במגע עם מחבת, ומבשלים 3 דקות. מסדרים בצל ירוק סביב דגים ומבשלים עד שהעור פריך מאוד והבשר כמעט מבושל דרך, 34 דקות יותר. להפוך את הדגים ומבשלים עד שהבשר אטום ומבושל לחלוטין, 3060 שניות יותר. מחלקים בטטות צלויות בין צלחות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מגישים דגים על גבי תפוחי אדמה מתוקים ומקשטים עם בצל ירוק. לסחוט מיץ לימון מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מגישים עם סלט או אורז חום, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.