קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות84
מגזין

מקרל קלוי עם שום ופפריקה

מקרל קלוי עם שום ופפריקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מקרל קלוי עם שום ו Paprikan. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 71 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 877 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון pescatarian מגישה 4 . מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פפריקה, מלח ים ופלפל, זעפרן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שרימפס קלוי שום עם פלפלים אדומים ופפריקה מעושנת, מקרל עם שום תוסס, ג'ינג'ר ועגבניות, ו מקרל שלם צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את השום ואת הפפריקה לתוך מרגמה, להוסיף את המלח, קילו כדי להדביק חלקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
מוסיפים כמה טיפות שמן זית, ואז משפשפים את הצד הבשר של פילה מקרל עם הדבק ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה מקרלפילה מקרל
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
תכיני את הויניגרט. שים את כל החומרים לתוך קערה קטנה ולהקציף יחד עם מזלג. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
קו גיליון אפייה עם נייר קלף מברשת קלות עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מניחים את פילה מקרל בצד העור על הנייר ומתבלים את העור עם מלח ים. צולים במשך 8-10 דקות עד שהעור פריך והדגים מבושלים דרכו.
מרכיבים שתצטרך
פילה מקרלפילה מקרל
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
הסר מהתנור ולהשאיר לנוח.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בינתיים, מרתיחים את תפוחי האדמה במחבת גדולה של מים מלוחים במשך כ 15 דקות עד במכרז, ואז לנקז. חזור למחבת עם 1 כף שמן זית. למחוץ קלות עם החלק האחורי של מזלג, ולאחר מכן להוסיף את הבצל הירוק ומערבבים לשלב. מתבלים במלח, ואז מוסיפים כמה כפות של ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
מגישים את תפוחי אדמה מרוסקים עם מקרל טפטוף של ויניגרט הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
מקרלמקרל
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס