מקרל קלוי עם שום ופפריקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מקרל קלוי עם שום ו Paprikan. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 71 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 877 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון pescatarian מגישה 4 . מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פפריקה, מלח ים ופלפל, זעפרן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שרימפס קלוי שום עם פלפלים אדומים ופפריקה מעושנת, מקרל עם שום תוסס, ג'ינג'ר ועגבניות, ו מקרל שלם צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
שים את השום ואת הפפריקה לתוך מרגמה, להוסיף את המלח, קילו כדי להדביק חלקה.
מוסיפים כמה טיפות שמן זית, ואז משפשפים את הצד הבשר של פילה מקרל עם הדבק ומניחים בצד.
תכיני את הויניגרט. שים את כל החומרים לתוך קערה קטנה ולהקציף יחד עם מזלג. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף מברשת קלות עם שמן זית.
מניחים את פילה מקרל בצד העור על הנייר ומתבלים את העור עם מלח ים. צולים במשך 8-10 דקות עד שהעור פריך והדגים מבושלים דרכו.
בינתיים, מרתיחים את תפוחי האדמה במחבת גדולה של מים מלוחים במשך כ 15 דקות עד במכרז, ואז לנקז. חזור למחבת עם 1 כף שמן זית. למחוץ קלות עם החלק האחורי של מזלג, ולאחר מכן להוסיף את הבצל הירוק ומערבבים לשלב. מתבלים במלח, ואז מוסיפים כמה כפות של ויניגרט.
מגישים את תפוחי אדמה מרוסקים עם מקרל טפטוף של ויניגרט הנותרים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס