מרגריטות ליים הקפואות הטובות ביותר
מרגריטות ליים הקפואות הטובות ביותר הן ללא גלוטן, וטבעוני משקאות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו קרח, מיץ מ-4 עד 5 לימונים, סירופ פשוט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מרגריטות אשכוליות קפואות עם חישוקי ליים מסוכר מלח, מרגריטות קפואות, ו מרגריטות קפואות.
הוראות
לפחות 8 שעות לפני ההגשה: שלב טקילה, טריפל sec, מיץ ליים, וסירופ פשוט במיכל sealable שיתאים במקפיא שלך. חותם ומניח במקפיא לפחות 8 שעות ועד שבוע אחד (התערובת תישאר נוזלית לחלוטין)
כאשר מוכן לשרת, להוסיף תערובת קרח וטקילה לבלנדר. להתמזג על ההגדרה הגבוהה ביותר, פועם וגירוד למטה הצדדים לפי הצורך עד חלקה לחלוטין.