מרגריטות קלאסי על הסלעים
אם יש לכם טקילה, טריז ליים, ליקר תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 7%. נסו מרגריטות קלאסיות, מרגריטה מבעבעת (מרגריטות שמפניה), ו סלעים אנגליים (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף חישוקים של 4 כוסות מקורר עם טריז סיד; טסות לטבול במלח למעיל. ממלאים כוסות בקרח.
מערבבים יחד טקילה ו -3 המרכיבים הבאים בקנקן קטן, ערבוב עד שהסוכר מומס.
למלא שייקר קוקטייל חצי מלא עם קרח.
להוסיף כמות רצויה של תערובת מרגריטה, לכסות עם מכסה, ולנער עד צונן ביסודיות. מסננים לתוך כוסות מוכנות.
הערה: בדקנו עם חוזה Cuervo Especial עבור טקילה טריפל Sec עבור ליקר כתום.
מרגריטות רימון: ירידה מיץ ליים ל 1/4 כוס. מערבבים 1/2 כוס מיץ רימון לתוך תערובת טקילה בשלב עושה על 2 כוסות.
מרגריטות תות: תחליף אדום מעצב גבישי סוכר עבור מלח מרגריטה. צמצם אבקת סוכר ל-1/4 ל-1/3 כוס ומיץ ליים ל-1/4 כוס. תהליך 1 (10-עוז.) חבילת תותים קפואים בסירופ קל, מופשר, בבלנדר 30 שניות או עד חלקה. מערבבים פירה תות לתוך תערובת טקילה בשלב עושה 2 1/2 כוסות.