מרווה וארוגולה פסטו
מרווה וארוגולה פסטו נטול גלוטן, וקמאיות תבלין. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 438 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את עלי ארוגולה, שיני שום, אגוזי מלך, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סטייקים מרווה-צ'ייב עם סלט ארוגולה, עוף אפוי בקלף עם ארוגולה, מרווה ורוזמרין, ו Arugula Pesto: Pesto Di Rucola (מתכונים דומים).
הוראות
חום על 1 כף השמן במחבת קטנה על חום בינוני.
מוסיפים את כל שיני השום ו sauté עד שהם זהובים חום, על 5 דקות; לא נותנים את השום לשרוף או שזה יהיה מריר.
יוצקים את השום והשמן מהמחבת ומניחים אותם בצד.טוסט אגוזי מלך במחבת על חום בינוני עד הזהב, 1 עד 2 דקות.
שים את ארוגולה, מרווה, אגוזי מלך, וגם את השום מטובל טחון בבלנדר או מעבד מזון; דופק לרכך את החומרים.עם ריצת המכונה, או תוך פעימת מעבד המזון, לאט לשפוך את השמן הנותר להתמזג רק עד החומרים משולבים היטב.לגרד את התערובת לתוך קערה ומערבבים את הגבינה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. עוד מתכונים פסטו על מזון הרפובליקה:פטרוזיליה ופסטו לימון
שעועית ירוקה עם פיסטוק פסטו
כוסברה חריפה-מרקונה שקדים פסטו