קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מרווה ודבש מחבת תירס

מרווה ודבש מחבת תירס
מרווה ודבש מחבת תירס יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מרווה בתוספת 12 עלי מרווה, ביצה, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד טוב כמו לחם זול. נסו מרווה ודבש מחבת תירס, לחם תירס מחבת עם זיגוג דבש חמאה, ו חמאה חומה, דבש ולחם תירס חלפיניו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חום כבד 10 אינץ ' בקוטר ovenproof מחבת (רצוי ברזל יצוק) בתנור 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
להקציף הראשון 4 מרכיבים 2 כפיות מרווה קצוץ בקערה גדולה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להקציף חלב, דבש, וביצה בקערה בינונית כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הסר מחבת מהתנור; להוסיף 1/2 כוס חמאה. תסתובבו עד שהחמאה תימס.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
יוצקים את כל למעט 2 כפות חמאה לתערובת ביצה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מוסיפים עלי מרווה שלמים לחמאה במחבת; זורקים למעיל. מסדרים עלים מעל תחתית המחבת, מרווחים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים תערובת ביצה לתערובת קמח תירס; מערבבים עד רק בשילוב (לא overmix; הבלילה תהיה רטובה ונוזלת).
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
יוצקים הבלילה מעל עלי מרווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
אופים עד השחמה סביב קצוות ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 22 דקות. מגניב במחבת 10 דקות. הפוך על מגש. במידת הצורך, למקם מחדש מרווה עלים על גבי לחם תירס.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Brundlmayer Steinmassl ריזלינג עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
התחלה מגניבה עם ניחוחות של יער אורנים, ערער ואפרסק אדום מזנק מתוך הזכוכית. לבבי וחזק; מאוד תוסס עם גוף בינוני טוב, פריך ותמצית בשפע; מחוטב עם חומציות תוססת כי הוא בקרוב להשתלב לחלוטין. אחיזה יפה.