מרווה ודבש מחבת תירס
מרווה ודבש מחבת תירס יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מרווה בתוספת 12 עלי מרווה, ביצה, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד טוב כמו לחם זול. נסו מרווה ודבש מחבת תירס, לחם תירס מחבת עם זיגוג דבש חמאה, ו חמאה חומה, דבש ולחם תירס חלפיניו (מתכונים דומים).
הוראות
חום כבד 10 אינץ ' בקוטר ovenproof מחבת (רצוי ברזל יצוק) בתנור 10 דקות.
להקציף הראשון 4 מרכיבים 2 כפיות מרווה קצוץ בקערה גדולה להתמזג.
להקציף חלב, דבש, וביצה בקערה בינונית כדי להתמזג.
הסר מחבת מהתנור; להוסיף 1/2 כוס חמאה. תסתובבו עד שהחמאה תימס.
יוצקים את כל למעט 2 כפות חמאה לתערובת ביצה.
מוסיפים עלי מרווה שלמים לחמאה במחבת; זורקים למעיל. מסדרים עלים מעל תחתית המחבת, מרווחים זה מזה.
מוסיפים תערובת ביצה לתערובת קמח תירס; מערבבים עד רק בשילוב (לא overmix; הבלילה תהיה רטובה ונוזלת).
יוצקים הבלילה מעל עלי מרווה במחבת.
אופים עד השחמה סביב קצוות ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 22 דקות. מגניב במחבת 10 דקות. הפוך על מגש. במידת הצורך, למקם מחדש מרווה עלים על גבי לחם תירס.