מרווה ודבש מחבת תירס
נסו מרווה ודבש מחבת תירס, לחם תירס מחבת עם זיגוג דבש חמאה, ו חמאה חומה, דבש ולחם תירס חלפיניו (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם מחבת כבדה 10 אינץ ' ovenproof (רצוי ברזל יצוק) בתנור במשך 10 דקות.
לטאטא את קמח התירס, קמח, אבקת אפייה, מלח, ו 2 כפיות מרווה קצוצה בקערה גדולה כדי להתמזג.
לטאטא את החלב, דבש, וביצה בקערה בינונית כדי להתמזג.
עם מחזיק סיר, להסיר את המחבת מהתנור ולהוסיף את החמאה. מערבולת עד החמאה נמסה, ואז לשפוך את כל למעט 2 כפות חמאה לתוך תערובת הביצה.
מוסיפים את כל עלי המרווה לחמאה במחבת; זורקים למעיל. מסדרים את העלים על החלק התחתון של המחבת, מרווחים זה מזה.
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת קמח התירס; מערבבים עד רק בשילוב (לא overmix; הבלילה תהיה רטובה ונוזלת).
יוצקים את הבלילה על עלי מרווה במחבת.
אופים עד השחמה סביב קצוות ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 22 דקות. מגניב במחבת 10 דקות, ואז להתהפך על מגש. במידת הצורך, למקם מחדש את המרווה משאיר על גבי לחם התירס.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. מרתפי הערבה ריזלינג יבש עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![מרתפים ערבה ריזלינג יבש]()
מרתפים ערבה ריזלינג יבש
ניחוחות של תפוח ירוק, ליים, אגס ורפרפת וניל מובילים לשדרית עדינה עם הערות מינרליות, תפוח, גרידת לימון וחומציות חדה.