מרווה ותימין מעושן הודו על גריל גז
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? מרווה וקורנית מעושנת טורקיה על גריל גז יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 577 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם נתחי אפלווד בגודל אגרוף, גבעולי מרווה, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו מרווה ותימין מעושן הודו על גריל פחם, מרווה וקורנית הודו מעושן, ו הודו צלוי עם מרווה וקורנית (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך מי מלח: בסיר, חום 1 qt. מים עם מלח וסוכר חום, ערבוב להתמוסס.
הסר מהחום, הוסף 6 qts. מים קרים, שום, פלפל, וחצי מרווה וקורנית.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
הסר צוואר, זנב, ו giblets מן חללים ולשמור רוטב אם אתה רוצה. למשוך ולהשליך גושי שומן. יש לשטוף את הציפור מבפנים ומבחוץ. הגדר טורקיה בסיר גדול מדי, כגון מפרשית מים רותחים*, ולהוסיף מלח. צ ' יל, מכוסה, 8 עד 12 שעות.
משרים חתיכות עץ בקערת מים עד לשימוש (לפחות 45 דקות), עם צלחת על גבי להטביע אותם. בינתיים, לנקז את טורקיה, לשטוף, יבש לטפוח. הגדר על מתלה על תבנית אפייה מעוטרת כדי לייבש את העור קצת.
קוצצים עלים מ קורנית הנותרים. קוצצים מספיק מרווה שנותרה לעשות 3 כף. במעבד מזון, מערבולת חמאה, עשבי תיבול קצוצים, ושאלוט עד חלקה.
החלק את האצבעות בין העור לבין בשר של טורקיה, הפיכת ציפור לעשות כיסים של מקום על השד, בחזרה, ואזורי הרגל. באמצעות הידיים, להחליק על 1 כף. חמאת עשב בכל פעם מתחת לעור בכל הכיסים. דברים חללי טורקיה העיקריים עם גבעולים מרווה הנותרים שיפוד סגור. לקפל את הכנפיים מתחת לטורקיה. הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של השד, נוגע העצם. לשפשף הודו עם שמן.
הכן גריל גז לחום נמוך עקיף (250 עד 300): להגדיר מחבת טפטוף אלומיניום (לפחות גדול כמו טורקיה) תחת אסלת הבישול ומבער באמצע עבור גריל 3 מבער או על מבער אחד עבור גריל 2 מבער. למלא את מחבת טפטוף באמצע הדרך עם מי ברז חמים (זהו אזור החום העקיף). עם מכסה הגריל פתוח, להצית אזור חום ישיר ולהפוך בינוני (כ 350).
מסננים 2 חתיכות עץ ספוג ולהגדיר ישירות על מבערים (לא מתחת למחבת טפטוף). סגור מכסה וחום 10 דקות, ולאחר מכן להתאים כדי לשמור על 250 עד 30
ברגע שהעשן מגיע מגריל (זה עלול לקחת 20 דקות), להגדיר טורקיה עם השד על אסלת בישול מעל מחבת טפטוף. סגור מכסה; לבשל ועשן, הגדרת 2 חתיכות עץ סחוט ישירות על מבער מואר כל 30 דקות והוספת מים לטפטף מחבת במידת הצורך כדי לשמור אותו על חצי מלא, עד מדחום בשר רושם 165 עד 170, 2 1/2 עד 3 שעות בסך הכל.
להעביר טורקיה מגש ואוהל עם נייר כסף. שמור מיצי פאן לרוטב אם אתה רוצה.
תן טורקיה לנוח במקום חם 15 עד 30 דקות, ולאחר מכן לגלף.
* מצא נתחי אפלווד עם ציוד צלייה. אם הסיר לא ייכנס למקרר, להשתמש בחזה קרח: להגדיר ציפור בשקית ההברקה טורקיה (לקנות בחנויות מכולת ב williams-sonoma.com). שים את התיק בחזה, יוצקים מלח מעל טורקיה, ואטום את התיק בחוזקה; להוסיף קרח כדי לכסות.
הפוך קדימה: לעטוף סחוט, גרגר טורקיה אטום לצנן עד 1 יום לפני העישון.