קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות2
ציון בריאות1
מגזין

מרטיני אננס הפוך

מרטיני אננס הפוך
מרטיני אננס הפוך יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אתה מקבל משקה שמגיש 2. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-597 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. לך לחנות ותביא רום וניל, סירופ גרנדין, קרח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגיות אננס הפוכות, עוגת אננס הפוכה, ו עוגיות אננס הפוכות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים סוכר חום בקערה רחבה, רדודה. להרטיב כל כוס מרטיני עם מים; לטבול שפה לסוכר חום למעיל.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תמלא את שייקר בקרח.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
3
יוצקים מיץ אננס, רום וסירופ גרנדין על קרח; לנער היטב.
מרכיבים שתצטרך
וודקה פטל 1 אונקיהוודקה פטל 1 אונקיה
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
סוכר אדום גססוכר אדום גס
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
דבש הדריםדבש הדרים
4
יוצקים מרטיני צונן לתוך כוסות מרטיני.
מרכיבים שתצטרך
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."