מרטיני ג'ינג'ר ותפוח
גשו לסופר וקנו מים, מים מוגזים, קרח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מרטיני ג'ינג'ר ותפוח, מרטיני תפוחים, ו מרטיני תפוחים מתובל.
הוראות
בקנקן, לשלב את הסירופ הפשוט, מיץ תפוחים, רום, ומים מוגזים. כדי לשרת, למלא שייקר מרטיני עם קרח ולהוסיף כ 1 כוס של תערובת רום. לנער היטב ויוצקים לתוך כוסות מרטיני.
מקשטים עם פרוסות תפוח ומגישים.
בסיר קטן, לשלב את הסוכר, מים, וג ' ינג ' ר מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מומס.
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לסירופ להתקרר, כ -20 דקות. מסננים לפני השימוש.