Moules Mariniere עם חמאת עשבי שום היא ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 641 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מולים, שאלוט, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו Moules À La Marinière, Moules À La Marinière, ו Moules Mariniere (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול להמיס את החמאה מעל להבה בינונית, להוסיף שאלוט ושום ו לטגן במשך 5 דקות.
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
3
מוסיפים את המולים ומעלים את החום גבוה. כאשר מולים מתחילים להיפתח, מוסיפים את היין, המלח, הפלפל ומביאים את התערובת לרתיחה, מכסים ומבשלים עד שכל המולים נפתחים. בטל כל אלה שלא נפתחו. מערבבים במחצית מחמאת השום, הפטרוזיליה ואת שברי השומר הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שום
ספגטי מיובש בקופסה
1/4 כוס שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מגישים עם חמאת שום נותרת בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שום
5
מניחים הכל במעבד המזון ומתמזגים במשך 20 שניות עד מעורבב היטב, או להתמזג בקערה. מכסים ומניחים במקרר עד מוכן לשימוש.