מרינרה חסילונים על פני לינגוויני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס מרינרי על לינגוויני. מנה אחת מכילה 789 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, שמן זית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Linguine שרימפס ברוטב עגבניות ופטה (Aka שרימפס Saganaki Linguine), רוטב מרינרה עם לינגוויני, ו דיונון ברוטב מרינרה מעל לינגוויני (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה.
לנקז ולהניח בצד (או לקרר עד מאוחר יותר בשבוע).
במחבת גדולה, מחממים שמן זית על חום בינוני-גבוה. במעבד מזון, דופק את שאלוט ושום עד טחון.
להוסיף שאלוט ושום למחבת ו לטגן במשך 1 דקה.
מוסיפים אורגנו, בזיליקום ופלפל אדום ומערבבים למעיל.
מוסיפים את עגבניות חתוכות לקוביות ורוטב עגבניות ומביאים תערובת לרתיחה. להפחית חום, כיסוי ומבשלים 10 דקות. לרוטב הבוער, מוסיפים שרימפס, מחבת כיסוי ומבשלים במשך 2 דקות, עד שרימפס הם ורודים בהירים מבושל דרך.
יוצקים רוטב על לינגוויני ומגישים עם חרדל נבול.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים סוכר חום ומבשלים עד שהסוכר נמס, בערך 2 דקות.
מוסיפים ירקות חרדל ו 2 כפות מים, מכסים מחבת ואדים במשך 2 עד 3 דקות עד נבלים הירוקים. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל שחור טחון.
מניחים את שיני השום בקערה של מעבד מזון. דופק עד השום הוא טחון דק. כפית שום טחון לתוך צנצנת ויוצקים מעל מספיק שמן כדי לכסות את השום. לאטום היטב ולאחסן במקרר עד 1 שבוע.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו