מרינרה עוף פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Marinaran עוף פריך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 55 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 630 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם יין, פסטה אורזו, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. נסו מרינרה עוף, מרינרה עוף, ו מרינרה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן בסיר מעל חום בינוני-גבוה; מערבולת.
מוסיפים בצל וגזר; מטוגנים 3 דקות.
להוסיף שום; לטגן במשך 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
להוסיף יין; לבשל 2 דקות. מערבבים ברוטב מרינרה, זיתים, ו 1/4 כוס מים. להפחית את החום בינוני, ומבשלים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם. עוף ברוטב. כיסוי ומבשלים במשך 15 דקות או עד עוף כמעט נעשה.
שלב הנותרים 1 כף מים וביצה בצלחת רדודה. גרגר 1 אונקיה גבינה.
מערבבים פאנקו וגבינה מגוררת בצלחת רדודה. עוף מעיל עם תערובת ביצה, לדלות בתערובת panko.
חום שנותר 1 1/2 כפות שמן במחבת ovenproof מעל חום בינוני גבוה; מערבולת.
מניחים עוף במחבת; לטגן במשך 2 דקות או עד השחמה קלה. תהפוך את העוף.
מניחים מחבת בתנור, ועוף צלוי במשך 3 דקות או עד הזהב ועשה. סדר 1/2 כוס orzo בכל אחד 4 קערות רדודות; העליון עם רוטב 1/2 כוס וחצי חזה עוף 1.
מקשטים עם פטרוזיליה; גילוח שנותר 1 אונקיה גבינה מעל.