קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות29
מגזין

מרכז צעצוע חוף

מרכז צעצוע חוף
מרכז צעצוע החוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 2758 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 177g של שומן למנה. אם יש לך שוקולד, שוקולד חלב, חמאת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקקאו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,BB ימי שני: עוגיות קקאו כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. נסו מרכז לואאו, עוגת היום המרכזי, ו מרכז פירות טריים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך בסיס: השתמש רצועות אלומיניום גמישות או טבעת עוגה גדולה מאוד כדי ליצור בסיס. הבסיס שעשיתי היה בקוטר 19 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2
מניחים אותו על משטח נייר קלף מרופד.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
1
מגלגלים פיסת נייר קלף באורך 35 אינץ 'לתוך קונוס בעל קוטר תחתון של 2 1/2 אינץ' ומתחדד עד לנקודה מסוימת. תסגור את זה. חתיכה זו תתמוך עובש כדי לוודא שהוא ארוך מספיק ועבה מספיק כדי לתמוך המרכזי שאתה עושה. הגדר את החרוט על קצה ולמלא עם שוקולד מריר. כאשר הוא מלא, הפוך את החרוט מעל קערת השוקולד ומאפשר לשוקולד העודף לזרום בחזרה לתוך הקערה. ספין קונוס כך השוקולד בפנים מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בואו להגדיר. כאשר השוקולד נקבע, חזור על צעד זה עוד כמה פעמים. אתה רוצה קונוס להיות חסון כי שאר הקישוט ינוח על קונוס זה. אפשר קונוס השוקולד להגדיר עד קשה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3
הסר את נייר הקלף. השתמש בסכין חם כדי לקצץ את הבסיס של החרוט כך שהוא שטוח. לאחר מכן השתמש בסכין כדי צלקת בתחתית החרוט והבסיס. אתה רוצה לעשות את זה קצת מרקם כך שהוא יהווה חותם טוב יותר לבסיס. השתמש בשוקולד מוחם כדי להדביק את המוט לבסיס. מקם אותו היטב, כך שתוכל לנוח שוקולד יצוק נגד זה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
הפוך את הדליים, דגים, כוכב ים, לובסטר, וקליפות תביעה: טיפ: החלף את התבניות באמצעות שוקולד לבן, כהה וחלב כדי להפוך את המרכזי מעניין יותר. השתמש מצקת כדי למלא עובש עם שוקולד. כשהוא מלא, רוקן אותו לתוך קערת השוקולד. החלק הפנימי של התבנית צריך להיות מצופה באופן שווה עם שוקולד. נגב את קצה התבנית נקי בצד של הקערה ומניח אותו הפוך על מתלה חוט להציב מעל תבנית אפייה. לאחר השוקולד מתחיל להקשיח, על 5 דקות, לגרד את הקצה נקי עם סכין קילוף. כשהשוקולד שוקע, הוא מתכווץ או נסוג מצדי העובש. קצה נקי ימנע ממנו להידבק ולהיסדק כשהוא מתכווץ. אתה יכול למקם את התבנית במקרר במשך כמה דקות כדי לעזור לשוקולד להקשיח. Unmold. חזור עם כמה פגז או דג תבניות כמו שאתה רוצה. כדי להפוך את הפרחים והעלים: השתמש במכחול כדי להחיל צבע על החלק הפנימי של כל פרח ועובש עלה שבו אתה בהשראת לעשות זאת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
מצקתמצקת
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מניחים שוקולד לבן בקורנית ולהשתמש בו כדי למלא כל אחת מהתבניות הצבועות. הקש על התבניות על פני השטח כדי לעזור לבועות האוויר לברוח. לאחר השוקולד מתחיל להקשיח, על 5 דקות, לגרד את הקצה נקי עם סכין קילוף. כשהשוקולד שוקע, הוא מתכווץ או נסוג מצדי העובש. קצה נקי ימנע ממנו להידבק ולהיסדק כשהוא מתכווץ. אתה יכול למקם את התבנית במקרר במשך כמה דקות כדי לעזור לשוקולד להקשיח. Unmold. חזור עם פרחים ועלים רבים כמו שאתה רוצה לעשות. אם אתה משתמש במברשת אוויר, פשוט למקם כמה טיפות של צבע בכלי הקיבול של מברשת האוויר לקשט את האובייקטים יצוק כפי שאתה השראה. אם אתה רוצה לצייר את חתיכות שוקולד יצוק, לערבב יחד כמה כפות של חמאת קקאו עם כמות קטנה של אבקת צבע מזון. זה יהיה קל יותר אם אתה משתמש במכונת יוגורט לאחסן ולחמם את הצבעים שלך. השתמש במכחול כדי לצייר כל חתיכה, החלת צבע שבו אתה השראה לעשות זאת. אתה יכול גם להחיל צבע ישירות על התבנית לפני מילוי אותו עם שוקולד. זה עובד טוב במיוחד עבור פרחי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
הפוך אצות ועשב ים: לעשות 2 קרנטים ולמלא 1 עם שוקולד מריר מזג והשני עם שוקולד לבן מזג. השתמשו בשוקולד המריר כדי לצייר אצות על דף נייר קלף. חזור על אותה טכניקה באמצעות שוקולד לבן לצייר באופן אקראי על שוקולד מריר. השתמש באותה טכניקה כדי לצייר עשב ים. כאשר שוקולדים סטים, להסיר את נייר הקלף. הפוך את השמש: השתמש מרית אופסט כדי להפיץ שכבה עבה 1/4 אינץ ' של שוקולד לבן מזג על גיליון של אצטט.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
שוקולד מרירשוקולד מריר
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אצותאצות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
מרית אופסטמרית אופסט
7
תן לשוקולד לשקוע מעט. השתמשו בסכין חיתוך כדי לחתוך את השוקולד לצורת כוכב או שמש. הקוטר שעשיתי היה בערך 11 אינץ'. כאשר השוקולד מוגדר, לקלף את אצטט. צייר את הקישוט בהשראה. הפוך את תלתלים שוקולד: השתמש בלוק של שוקולד לבן. משוך מקלף ירקות מעבר לקצה כדי ליצור תלתלי שוקולד. השתמש תלתלים כדי לקשט את הבסיס של המרכזי ואת העוגות. להרכיב: השתמש בסכין שף חריף או חותך עגול קטן לחתוך חור בכל דלי החוף, כך שהוא יכול להיות ממוקם בעמוד התמיכה. כדי לעשות זאת, לחמם את הסכין או חותך תחת מים חמים מאוד לנגב אותו יבש. אם יש לך מבער, אתה יכול גם להשתמש בו כדי לחמם את המתכת. החזק את להב הסכין בצד של השוקולד שבו אתה רוצה לעשות את החתך. אל תלחץ על הסכין / חותך או השוקולד יישבר. אפשר לחום המתכת "לחתוך" דרך השוקולד על ידי המסת זה. השתמש יותר שוקולד כדי להדביק את השמש / כוכב לחלק העליון של מוט התמיכה. מסדרים את שאר הקישוטים בהשראה לעשות זאת.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
שוקולד לבןשוקולד לבן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
מבערמבער