מרמלדה בצל אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל בצל אדום ריבה. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לך חומץ בלסמי, מלח ים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, מרמלדה בצל אדום, ו מרמלדת בצל (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, קורנית, עלה דפנה. מכסים ומבשלים 25 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים במלח ושום; לבשל, חשוף, 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים יין, סוכר חום, וחומץ; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 12 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה והופך להיות syrupy.
הסר מהחום; מערבבים בפלפל. מגניב לטמפרטורת החדר. להשליך עלה דפנה.
הערה: לאחסן במקרר עד 1 שבוע.