מרמלדה בצל אדום
אם יש לך על 2 שעות ו-15 דקות כדי לבלות במטבח, בצל אדום ריבה יכול להיות נהדר ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 97 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הרבה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. לך לחנות ותביא יין, עלי קורנית, סוכר גלגלית מוזהבת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 6% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סטייק Flatiron עם תפוחי אדמה בליס אדום Herbed, בצל אדום מרמלדה ויין אדום דמי-Glace, מרמלדה בצל אדום, ו מרמלדה בצל אדום.
הוראות
חצוי דק לחתוך את הבצל, ואז דק לחתוך את השום. להמס את החמאה עם השמן בסיר גדול, כבד מבוסס על חום גבוה. עצה בבצל ושום ולתת להם מערבבים טוב אז הם מבריק עם חמאה.
מפזרים על הסוכר, עלי קורנית, פתיתי צ ' ילי אם שימוש וקצת מלח ופלפל. תן לכל דבר אחר מערבבים טוב באמת ולהפחית את החום מעט. קוק חשף במשך 40-50 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. הבצלים מוכנים כאשר כל המיצים שלהם התאדו, הם ממש רכים ודביקים וריח של קרמל סוכר. הם צריכים להיות כל כך רכים כי הם נשברים כאשר נלחץ על הצד של המחבת עם כף עץ. בישול איטי הוא הסוד של בצל רך ודביק באמת, אז לא למהר את החלק הזה.
יוצקים את היין, חומץ ונמל ומבשלים הכל, עדיין חשוף, על חום גבוה במשך 25-30 דקות, ערבוב מדי פעם עד הבצלים הם צבע מהגוני עמוק והנוזל מופחת על ידי כשני שלישים. זה נעשה כאשר ציור כף על פני החלק התחתון של המחבת מנקה נתיב שממלא במהירות עם מיץ סירופ. השאירו את הבצלים להתקרר במחבת, ואז לגרוף לתוך צנצנות מחוטאות חותם. ניתן לאכול מיד, אבל שומר במקרר עד 3 חודשים.