קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

מרמלדה בצל אדום

מרמלדה בצל אדום
אם יש לך על 2 שעות ו-15 דקות כדי לבלות במטבח, בצל אדום ריבה יכול להיות נהדר ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 97 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הרבה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. לך לחנות ותביא יין, עלי קורנית, סוכר גלגלית מוזהבת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 6% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סטייק Flatiron עם תפוחי אדמה בליס אדום Herbed, בצל אדום מרמלדה ויין אדום דמי-Glace, מרמלדה בצל אדום, ו מרמלדה בצל אדום.

הוראות

1
חצוי דק לחתוך את הבצל, ואז דק לחתוך את השום. להמס את החמאה עם השמן בסיר גדול, כבד מבוסס על חום גבוה. עצה בבצל ושום ולתת להם מערבבים טוב אז הם מבריק עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מפזרים על הסוכר, עלי קורנית, פתיתי צ ' ילי אם שימוש וקצת מלח ופלפל. תן לכל דבר אחר מערבבים טוב באמת ולהפחית את החום מעט. קוק חשף במשך 40-50 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. הבצלים מוכנים כאשר כל המיצים שלהם התאדו, הם ממש רכים ודביקים וריח של קרמל סוכר. הם צריכים להיות כל כך רכים כי הם נשברים כאשר נלחץ על הצד של המחבת עם כף עץ. בישול איטי הוא הסוד של בצל רך ודביק באמת, אז לא למהר את החלק הזה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים את היין, חומץ ונמל ומבשלים הכל, עדיין חשוף, על חום גבוה במשך 25-30 דקות, ערבוב מדי פעם עד הבצלים הם צבע מהגוני עמוק והנוזל מופחת על ידי כשני שלישים. זה נעשה כאשר ציור כף על פני החלק התחתון של המחבת מנקה נתיב שממלא במהירות עם מיץ סירופ. השאירו את הבצלים להתקרר במחבת, ואז לגרוף לתוך צנצנות מחוטאות חותם. ניתן לאכול מיד, אבל שומר במקרר עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
יציאהיציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף